PONIEDZIAŁEK
ZUPA: krupnik
II DANIE: leczo z kiełbasą , ryż , owoc , herbata
PODWIECZOREK: Gnocchi z kremem orzechowym
WTOREK
ZUPA: pomidorowa
II DANIE: kotlet mielony , ziemniaki ,mizeria , kompot
PODWIECZOREK: kisiel z biszkoptem
ŚRODA
ZUPA: z brukselki
II DANIE: makaron z serem , jogurtem i truskawkami , herbata
PODWIECZOREK: pieczywo chrupkie z serem żółtym i warzywami
CZWARTEK
ZUPA: barszcz ukraiński
II DANIE: gulasz wieprzowy , kopytka , sałatka szwedzka , kompot
PODWIECZOREK:mus owocowy
PIĄTEK
ZUPA: z soczewicy
II DANIE:ryba smażona w płatkach kukurydzianych , ziemniaki , sałata z oliwą
PODWIECZOREK:bułeczka maślana , sok owocowy
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz