PONIEDZIAŁEK
|
ZUPA: krupnik II DANIE: kurczak w sosie słodko-kwaśnym , ryż colesław , herbata PODWIECZOREK: Gnocchi z kremem orzechowym |
WTOREK
|
ZUPA: kapuśniak mazurski II DANIE: cepeliny z mięsem , sałatka szwedzka, kompot PODWIECZOREK: budyń z biszkoptem |
ŚRODA
|
ZUPA: z brukselki II DANIE: makaron z serem , jogurtem i truskawkami , herbata PODWIECZOREK: pieczywo chrupkie z serem żółtym i warzywami
|
CZWARTEK
|
ZUPA: barszcz ukraiński II DANIE: kotlet mielony , ziemniaki ,sałatka z buraków , kompot PODWIECZOREK:mus owocowy |
PIĄTEK
|
ZUPA: z soczewicy II DANIE:ryba pieczona , ziemniaki , surówka z kapusty kiszonej , herbata PODWIECZOREK:bułeczka maślana , sok owocowy |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz