PONIEDZIAŁEK
|
ZUPA: rosół II DANIE: kurczak z czerwonym pesto , makaron, sałatka szwedzka , herbata PODWIECZOREK: Gnocchi z kremem orzechowym |
WTOREK
|
ZUPA: krem z brokułów II DANIE: gulasz wieprzowy , kasza , surówka z kapusty pekińskiej , kompot PODWIECZOREK: kisiel z biszkoptem |
ŚRODA
|
ZUPA: barszcz biały II DANIE: makaron z serem , jogurtem i truskawkami , herbata PODWIECZOREK: pieczywo chrupkie z pastą jajeczną , szcypiorem
|
CZWARTEK
|
ZUPA: gulaszowa II DANIE: pulpety w sosie koperkowym , ziemniaki, ,warzywa gotowane, kompot PODWIECZOREK:mus owocowy |
PIĄTEK
|
ZUPA: barszcz czerwony zabielany II DANIE:ryba z pieca , ziemniaki , sałata z oliwą i oliwkami, sok PODWIECZOREK:serek smakowy , petit beur |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz